In blijde verwachting van :

Chapline Z van Grandorado TN https://www.team-nijhof.nl/paarden/grandorado-tn/?term=springhengsten Cherrymoon NC van Chacco-White http://www.xavier-hanneton.com/etalons_de_l_elevage_de_villee/chaccowhite/ Belle Fleur van Escape Z http://www.harriesmolders.com/en/horses/Escape-Z-Emerald-van-t-Ruytershof-x-Promesse Donna-Belle NC Z van Curby du Seigneur https://www.keros.be/nl/paarden/Carpaccio-Caretino-x-Lantaan Careful NC Z van Leandro VG https://netehof.be/nl/paard/Leandro-VG-Gitano-V-Berkenbroeck-x-Chellano-Z Sunshine NC Z van Kassander van ‘t Roosakker http://stallions.zangersheide.com/nl/paard/KASSANDER-VAN-T-ROOSAKKER-Z-ECHO-VAN-T-SPIEVELD-x-CARTHAGO-Z

Surprise NC Z

Veulen nr 3: Surprise NC Z

Een grote 2 weken te vroeg gaf onze Carrera NC Z  op 23/07/2020 het leven aan haar eerste veulen, Surprise NC Z uit Hunters’ Scendro. Deze verrassing is alvast een heel levendige en ravissante dame! Het lijkter op dat ze net als haar grootmoeder; Chapline Z, een dame wordt om met ‘U’ aangesproken te worden. […]

Veulen nr 2: Escaped NC Z

Exact een week later, 20/05/2020,  gaf onze Cherrymoon NC Z het leven aan haar Escape Z- zoon,❤️❤️❤️, Escaped NC Z. Deze kanjer mag er alvast ook zijn !

Veulen nr 1: Ohlala NC Z

Op 13/05/2020 gaf onze Careful NC Z het leven aan haar eerste veulen❤️❤️❤️, Ohlala NC Z, een hengst van  Obama de la Linière. Hiermee zijn we de geboortes van 2020 bij NC alvast heel mooi gestart !

Cream NC Z (Coeur de Cachas * Belle-Fleur), bijna 2 jaar oud

Cream NC Z verkocht naar ZS Stables Moorsele

Onze driejarige Cream NC Z (Coeur de Cachas uit  Belle-Fleur) is er een uit de duizend: zoveel vermogen en techniek! En dat was ook ZS Stables Moorsele opgevallen. Voortaan mogen ze zich eigenaar noemen van deze beloftevolle topper. Hij blijft nog tot september in NC Stables om zadelmak te maken in zijn vertrouwde omgeving.

Dollar Girl NC Z (Ducati van Schuttershof x Sunshine NC Z)

Veulen nr 7: Dollar Girl NC Z

Na een hele zware bevalling gaf Sunshine NC Z het leven aan haar eerste dochter❤️❤️❤️, Dollar Girl NC Z, by Ducati van het Schuttershof. Daarmee zitten de geboorte van 2019 erop. We zijn ontzettend blij met onze 4 hengstjes en 3 merries. De slapeloze nachten zitten er voorlopig op, maar nu druk bezig met de […]

Million Dollar NC Z-geboorte (Million Dollar van 't Schaeck x Cana-Belle NC Z)

Veulen nr 6: Million Dollar NC Z

Onze Million Dollar NC Z kwam ons team veulentjes versterken op 27 juni. Hopelijk doet hij zijn naam eer aan. Als hij ook maar enigszins het springvermogen van zijn vader Million Dollar van ‘t Schaeck erft, dan zijn we gelukkig! Moeder is Cana-Belle NC Z.

Vainqueur NC Z (Vigo d'Arsouilles x Hayba's Heart)

Veulen nr 5: Vainqueur NC Z

Op 19 juni kwam Vainqueur NC Z ter wereld, een volle broer van Vigo Deux NC Z. En de gelijkenis is treffend! Hopelijk doet hij het even goed als zijn grote broer. Toch was het een geboorte met een traan, want zijn moeder Hayba’s Heart Ter Vinke kreeg een bloeding die haar fataal werd. Gelukkig […]

ZZ-Top NC Z, Zambesi uit Belle-Fleur

ZZ Top NC Z verkocht naar ZS Stables Moorsele

Dat het niet moeilijk is om te smelten voor onze speciale ZZ Top NC Z  wisten we al meteen. Met zijn speciale aftekening en levendige karakter wist hij ZS Stables Moorsele te verleiden.  Wij wensen zijn nieuwe eigenaars veel succes!

damn good nc (Ducati van Schuttershof uit Chapline Z)z at birth

Veulen nr 4: Damn Good NC Z

Ons 2e hengstveulentje van 2019. Stermerrie Chapline Z gaf weer een veulen dat er mag zijn: Damn Good NC Z. Vader is Ducati van Schuttershof.